Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дебальцево: У полон потрапило понад 90 військових, доля ще 82-х поки невідома

19 лютого 2015 р., 14:52

Генштаб займається пошуком зниклих. ДНР повідомляє про готовність обміняти військових

На Дебальцевському плацдармі у полон потрапили понад 90 військовослужбовців ЗСУ і наразі Генштаб займається пошуками ще 82 бійців.

Про це йдеться на офіційному сайті Міноборони із посиланням на прес-службу Генштабу.

У повідомленні зазначається, що в «інформаційній війні противник значно завищує кількість загиблих та взятих у полон українських військових».

«Вступивши в бій з нерівними силами супротивника на одній із ділянок фронту на Дебальцевському плацдармі, у полон потрапили понад 90 військовослужбовців Збройних Сил України. Також Генеральний штаб на даний час займається пошуками 82 бійців, місце перебування котрих нині невідоме. Для проведення розшуку зниклих безвісти залучені визначені сили, окрім того, ми звернулись по допомогу до представників Спостережної місії ОБСЄ, учасників Спільного центру з контролю за лінією розмежування сторін, інших державних та неурядових організацій», - повідомили у прес-службі.

За попередніми даними, під час виходу з Дебальцевого загинули 6 бійців, ще 100 отримали поранення.

За підрахунками експертів, до моменту виходу українських військ з Дебальцевого бойовиками було випущено стільки боєприпасів, що в перерахунку на кожного українського солдата у середньому вийде по 580 кілограмів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp