Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті судитимуть керівника медзакладу

2 березня 2016 р., 18:38

За хабарництво

Прокуратурою завершено досудове розслідування та скеровано до суду з обвинувальним актом кримінальне провадження стосовно керівника одного з медзакладів області, якого було викрито при одержанні неправомірної вигоди.

Наприкінці лютого працівниками прокуратури Закарпатської області, спільно з співробітниками Управління захисту економіки в області, у службовому кабінеті в приміщенні Закарпатського обласного центру медико-соціальної експертизи було затримано керівника медустанови області при отриманні неправомірної вигоди за вплив на членів Ужгородської міжрайонної медико-соціальної експертної комісії, які уповноважені на виконання функцій держави, у встановленні закарпатці 2 групи інвалідності.

Своїми умисними діями лікар вчинив злочин, передбачений ч. 2 ст. 369-2 КК України, тобто зловживання впливом, за кваліфікуючими ознаками - одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp