Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Малому Березному побили словака, який не погодився із протестувальниками на кордоні

10 березня 2016 р., 14:03

Вирішили довести правоту кулаками

Як ми вже повідомляли, вчора, 9 березня, власники автівок із іноземною реєстрацією заблокували словацький кордон. Не обійшлось без інцидентів.

Вчора до Великоберезнянського відділення поліції звернувся черговий лікар районної лікарні. Чоловік повідомив, що до приймального відділення з тілесними ушкодженнями було доставлено громадянина Словаччини, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Як з’ясували правоохоронці, іноземець висловлював свою думку проти блокування дороги. Незгідний з думкою гостя блокувальник дозволив собі силою довести власну правоту – і вдарив в обличчя словака. Громадянин сусідньої країни проходить судово-медичну експертизу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження). Карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Сьогодні о 12 годині проїзд через КПП "Ужгород" було відновлено. Блокаду КПП "Малий Березний" було знято вчора ввечері.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp