Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гірськолижній спорт на Тячівщині має велику перспективу (ФОТО)

17 березня 2016 р., 10:23

Таке спортивне дійство вже є традиційним і проводиться з метою популяризації зимових видів спорту та залучення молоді до активного і здорового способу життя.

Цьогоріч змагання відбулись 13 березня в смт. Усть-Чорна на полонині "Красна" за сприяння й організації районної та місцевої влади, депутатів та меценатів.

Урочисте відкриття змагань розпочалось із звучання Державного Гімну України, після чого до вітального слова було запрошено голову Тячівської районної ради Василя Каганця, районного депутата Василя Карпу, голову Усть - Чорнянської селищної ради Петра Костяка, Руської - Мокрої Анаталія Барну та активного подвижника гірськолижного спорту в смт. Усть - Чорна Юрія Костяка.

В змаганнях прийняло участь близько 40 спортсменів різної вікової категорії: наймолодшому спортсмену виповнилося 6 років, найстаршому - 67. До речі, активну участь у змагання взяли й державні службовці, голови вищеназваних сільрад і зокрема особисто голова райради Василь Каганець.

{g}

Як зазначив Василь Йосипович гірськолижний спорт має великі перспективи на Тячівщині, адже колись він був масовим і надзвичайно популярним. У районі діяли туристичні комплекси з розвинутою лижною інфраструктурою, чому сприяли і природні умови. На жаль, наразі ситуація дещо змінилася як через соціально-економічні чинники, так і безсніжні зими. Тож відрадно, що таки вдається організовувати змагання з гірськолижного спорту на такому високому рівні .

Головним суддею виступив Меклиш І.І, а загальне керівництво та контроль за проведенням змагань здійснював сектор молоді та спорту державної адміністрації (нач. Василь Герчак).

По закінченню турніру всі призери та переможці були нагороджені кубками, медалями та грамотами від Тячівської районної державної адміністрації, які їм вручили представники влади. Також посприяли погодні умови, завдяки яким масштабне спортивне дійство принесло всім учасникам, глядачам та гостям свята тільки приємні та позитивні емоції.






Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp