Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівець залишив пенсіонерку без речей та грошей

14 травня 2014 р., 15:45

Винагороди за роботу чоловікові виявилося замало.

До міліціонерів звернулася 88-річна жінка, яка повідомила, що вночі до неї проникли невідомі і викрали простирадла, рушники та навіть гроші з Біблії. Правоохоронці опитали потерпілу, сусідів та усіх можливих свідків і швидко вийшли на основного підозрюваного. 

Ним виявився 30-річний місцевий житель,який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Молодий чоловік ніде не працював і перебивався випадковими підробітками — допомагав самотнім пенсіонерам по господарству, отримуючи у винагороду їжу та дрібну плату. Близько півроку як чоловік звільнився з місць позбавлення волі, однак, як згодом розповів правоохоронцям, не вміє жити по-інакшому. Тож знову взявся за старе. Так було і з потерпілою бабусею. 

Старенька немічна жінка проживає у будинку сама. Діти і внуки досить забезпечені люди, тож чоловік розраховував на більш цінні речі, як рушники і простирадла. Понишпоривши у будинку, шукав гроші. Єдине, що знайшов, це 45 гривень, які були сховані у Біблії, адже бабуся чекала на священника, хотіла висповідатись. Викрадені гроші лиходій одразу витратив на спиртне, - розповідають оперативники карного розшуку Михайло Зіденик, Максим Мадяр та Борис Соболєв. А всі інші речі домашнього вжитку, на загальну суму близько 800 гривень, чоловік приніс додому і поскидав до сараю. Наразі щодо зловмисника відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням), яка передбачає ув'язнення на строк до шести років. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp