Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканців Ужгорода обікрали на 70 тисяч

19 березня 2016 р., 14:20

Зловмисники отримають по заслугам

Правоохоронці встановили осіб від рук яких двоє мешканців Ужгорода зазнали збитків на майже 70 тисяч гривень… В першому випадку злочинець викрав з гаражного приміщення ужгородця велосипед, електрозварювальний апарат та ще декілька дрібниць, які знаходились в гаражі. 

Оперативним працівникам вдалося встановити, що до даного діяння причетний 30-річний, непрацюючий та вже раніше судимий за аналогічні злочини місцевий мешканець. 

В іншому випадку потерпілий зазнав більших збитків – з його квартири злочинець виніс телевізор, золотий ланцюжок та грошові кошти в сумі 30 тисяч гривень. Працівники поліції розшукали особу, яка вчинила цю крадіжку. Ним виявився 27-річний також раніше судимий ужгородець. По обох фактах слідчі Ужгородського відділу поліції проводять досудове розслідування, в рамках вже розпочатих кримінальних провадженнях за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 
Інформація Ужгородського відділу поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp