Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

СБУ та НАБУ раптово навідались на Закарпатську митницю

20 березня 2016 р., 11:47

Перевіряли авто за митниками

У ніч на минулу п’ятницю (18.03) співробітники відділу «К» центрального апарату СБУ в ході спецоперації здійснили раптову перевірку автомобілів, що заїхали на територію України з боку Угорщини через контрольно-пропускний пункт «Тиса» у Чопі. Перевірка стосувалася виявлення контрабанди в автомобілях, які щойно пройшли митний та прикордонний контроль, однак у ході спецоперації жодного факту незаконного переміщення товарів не виявлено.

За кілька тижнів до того Закарпатську митницю в режимі секретності перевіряли співробітники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ). Перевірка закінчена, однак жодних затримань, арештів чи якихось претензій у бік митниці з боку НАБУ поки немає.

– Тим, хто постійно заявляє про корупційність чи продажність Закарпатської митниці, раджу всі факти корупції та продажності направити в СБУ та НАБУ, а не засмічувати засоби масової інформації пустими заявами, – зазначає голова ОДА Геннадій Москаль.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp