Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали наркоторговця

23 березня 2016 р., 09:23

"Діло" провалилося.

21 березня поліцейські зловили молодика, який намагався проникнути в салон чужого авто. З’ясувалося, що хлопець ще й промишляв наркоторгівлею.

У понеділок , близько 17 години під час патрулювання по набережній парку “Перемога”, що у Мукачеві, поліцейські запримітили авто, біля якого вовтузився невідомий хлопець і намагався відчинити дверцята. Це привернуло увагу поліцейських, вони вирішили підійти і з’ясувати, в чому справа. На запитання, чи це його автомобіль, хлопець відповів, що так, а потім - ні, загалом заплутався. В ході поверхневого огляду поліцейські виявили у хлопця кілька згортків та пакетів із вмістом висушеної рослини. 

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка вилучила у 21-річного студента два паперові згортки та три поліетиленові пакети. У них містилася речовина, зовні схожа на марихуану, а також згорток фольги та пакетик із зеленою речовиною «насавай» та ковпак для куріння. Загальна вага вилученого - близько 5 грамів. Як з’ясували правоохоронці, хлопець мешкає в Мукачеві, навчається на 4-ому курсі у коледжі Івано-Франківській області. Про походження наркотиків молодик відмовився будь-що пояснювати. Вилучене направили на експертизу. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. 
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp