Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті чоловік погрожував вбити поліцейського

26 березня 2016 р., 11:55

Тримаючи в руках пістолет

25 березня о 23-й годині Група швидкого реагування виїхала на виклик, що надійшов на лінію 102. Як з’ясувалося на місці події, 42-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння «з'ясовував стосунки» з дружиною та своїм сином. Поліцейські спробували втихомирити чоловіка словами, але той довго не роздумуючи дістав з полички пневматичний пістолет і почав погрожувати представникам закону, що їх повбиває.

Правоохоронці блискавично відібрали у дебошира зброю і затримали його. Пістолет вилучено і направлено до НДЕКЦ. Освідчення чоловіка на стан алкогольного сп’яніння показало - 1,2 проміле алкоголю в крові, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Подію внесено до ЄРДР за ст. 345 ККУ (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), що карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.













Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp