Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівські освітяни завдали державі солідний збиток

15 травня 2014 р., 16:26

В управлінні освіти, молоді та спорту Виноградівської райдержадміністрації недбало поставились до проведення закупівлі.

Прокурорська перевірка виявила, що через службову недбалість посадовців Виноградівської РДА, державі завдано понад 100 тис. грн. збитків

Відтак, розпочато досудове розслідування за фактом вчинення посадовцями райдержадміністрації кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 367 КК України - службова недбалість.

Як повідомив прокурор Виноградівського району Віталій Роман, прокуратура провела перевірку в управлінні освіти, молоді та спорту Виноградівської райдержадміністрації, щодо дотримання вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель» за 2014 рік.

У ході її проведення встановлено, що за результатами відкритих торгів на закупівлю м’яса свійської птиці, переможною визнано пропозицію підприємця, яка не була найбільш економічно вигідною з пропозицій конкурсних торгів (з тих, строк дії яких ще не минув). Через такі дії службовців, державі завдано збитків в розмірі 104 тис. грн.

Досудове розслідування даного кримінального провадження доручено Виноградівському РВ УМВС, хід якого перебуває на контролі в прокуратурі.

Довідка: ч. 1 ст. 367 КК України, передбачає відповідальність за скоєння даного правопорушення, у вигляді штрафу від двохсот п'ятдесяти до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp