Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські спецпризначенці затримали контрабандиста, що переховувався в Європі

7 квітня 2016 р., 16:12

Він без проблем виїхав з України попри відкрите кримінальне провадження

СБУ затримала контрабандиста, який тривалий час переховувався від правосуддя Співробітники Служби безпеки України в Закарпатській області затримали іноземця, який майже два роки переховувався від слідства у Франції, що підозрюється в контрабанді наркотичного засобу.

У 2014 році іноземець при виїзді з нашої держави намагався перевезти канабіс через українсько-угорський кордон у внутрішній кишені рюкзака. Чопські митники виявили наркотик під час проходження ним митного контролю. Тоді мешканцю Франції грузинського походження слідчі УСБУ в Закарпатській області повідомили про офіційну підозру в скоєнні злочину. Ужгородський міськрайонний суд зобов’язав його з’являтися за першим викликом органів досудового слідства або суду. Іноземець проігнорував вимоги слідчих та суду та покинув межі України і 20 листопада 2014 року був оголошений у міжнародний розшук.

Завдяки проведеній спецоперації підозрюваний у злочині іноземець був затриманий співробітниками спецслужби та прикордонниками в Києві після приземлення в аеропорту "Бориспіль". Ужгородський міськрайонний суд обрав контрабандисту запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp