Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Мукачівщині з вини п’яного водія помер молодий чоловік

13 квітня 2016 р., 17:30

У його крові було виявлено майже 3% етилового спирту

Ця трагедія сталася наприкінці лютого на Мукачівщині. 30-річний житель с.Залужжя, хильнувши зайвого (експертиза засвідчила в його крові 2,98% етилового спирту), сів за кермо мікроавтобуса «Форд Транзит». Їхав не сам, у салоні перебував на передньому сидінні 27-річний пасажир.

Проїжджаючи селом Ромочевиця, п’яний водій не впорався з керуванням і врізався на швидкості у вантажний «Мерседес», припаркований на узбіччі дороги. Від удару найбільше постраждав згаданий пасажир – від отриманих травм молодий чоловік загинув.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.286 ч.2 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть людини). Справу розслідувало слідче управління обласної поліції, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Досудове розслідування вже закінчено, а саме кримінальне провадження з обвинувальним актом направлено в суд. Він і вирішуватиме долю мукачівця, з вини якого загинула молода людина. Загрожує ж тому від 3 до 8 років позбавлення волі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp