Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Мукачівщині 58-літній чоловік розтрощив голову приятелю

26 червня 2014 р., 09:32

На допиті він навіть не міг згадати скільки разів ударив потерпілого.

Під час сварки, яка виникла між двома чоловіками за пляшкою горілки, господар помешкання схопив дерев`яну палицю і накинувся на гостя. Зупинився тоді, коли повністю зніс череп приятеля. 

Ввечері, близько 21.40 год, до чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло повідомлення від 26-річного чоловіка, який повідомив, що в помешканні свого дядька у с.Кленовець Мукачівськго району він виявив труп чоловіка. Також мукачівець повідомив, що літня людина померла не власною смертю, адже у нього повністю розбита і закривавлена голова. 

На місці події правоохоронці з`ясували, що під час застілля між двома чоловіками віком 61 та 58 років, виникла сварка. Господар помешкання 58-літній чоловік, який за показами родичів та сусідів, був цілком стриманим, урівноваженим чоловіком, розгнівався на товариша і щоб заспокоїтись, вибіг на вулицю. Проте, підігрітий алкоголем чоловік, схопив палицю, повернувся у будинок і почав щосили бити свого односельця. Бив до тих пір, поки останній зовсім не стих. 

Згодом, під час допиту, розповідає слідча Мукачівського міськвідділу Мар`яна Меца, підозрюваний не міг навіть згадати скільки разів він ударив потерпілого. Назвати причину своєї агресії до вбитого приятеля, чоловік так само не зміг, адже конфліктів із ним до цього нього не виникало. 

Наразі відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част. 1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Наразі чоловік, який до цього випадку, не мав жодних проблем із законом перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp