Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ми не можемо провідати нашого сина, - батько студента-індуса, що вижив у кривавій різанині

14 квітня 2016 р., 00:02

Батьки молодого Індражити не знаходять собі місця, адже не мають можливості бути поруч із сином

55-річний Нарендра Сінгх Чаухан (Narendra Singh Chauhan), який керує невеликою пекарнею у місті Агра на півночі Індії, часто з гордістю розповідав своїм клієнтам, що його 24-річний син вивчає медицину в Україні. Але його життя було зруйноване, коли отримав звістку про те, що його син Індражит (Indrajeet) ледь пережив криваву різанину в Ужгороді, а двох його друзів, що навчалися на медичному факультеті УжНУ, було брутально вбито.

Надзвичайно важко й те, що родина не може бути поруч з рідним сином, який знаходиться за 5000 кілометрів у лікарні. А всі новини довідується через інших людей.

– Ніхто з індійського уряду не вийшов на контакт з нами. Ми дізналися про те, що трапилося через друзів сина, – розповів Чаухан.

Родина чекала на сина у травні, після складання іспитів.

– Оскільки ми не маємо паспортів, то не можемо провідати нашого сина, – каже батько.

Він також повідомив, що вже розмовляв із сином:

– Він сказав, що в нього все добре, і ми не повинні турбуватися за нього. Ми не розповіли йому, що обидвох його друзів вже нема в живих...

Батько вбитого в Ужгороді індуса, не може сказати правду дружині

Чаухан розповів, що Індражит поїхав в Україну п'ять років тому, аби здобути медичний диплом (MD).

– Я витратив усі свої заощадження на це навчання, – каже Чаухан, додавши, що заплатив 30 лаків – близько 45 000 доларів США.

– Це за шестирічний курс, звичайно. Він мав завершити навчання у травні. Я просто хочу, аби він довчився і без проблем повернувся додому. Він сумлінний студент і зміг здати як мінімум 90% своїх іспитів, – сказав батько.

Мати пораненого студента 45-річна Меера Деві звернулася до лікарів зі скаргами на біль в грудях та високий тиск, почувши звістку про травму сина. Деві каже:

– Я не знаю, в якому стані він зараз. Я молюся Богу, щоб його рани швидко загоїлися. Я не зможу побачити його аж до червня.

Убивці студентів-іноземців розповіли всі деталі жахливого злочину


Чаухан просить, аби центральний уряд забезпечив безпеку для індійських студентів, які навчаються в Україні. Україна є популярним місцем серед індійських студентів, які планують пов’язати своє життя з  медициною чи авіаційною технікою.

Нагадаємо, що 25-річний студент УжНУ, громадянин Індії, Індражит був госпіталізований до лікарні з багаточисленними колото-різаними ранами обличчя, голови, шиї та спини. Він перебуває в стані середньої важкості, втім його життю більше нічого не загрожує.
Times of India

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp