Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Директор театру Шерегіїв вимагав в бійців АТО 4 тисячі "для персоналу"

18 квітня 2016 р., 16:57

Прокурор клопотатиме про тримання під вартою директора театру

Сьогодні зранку в Ужгороді військова прокуратура спільно з СБУ затримала директора закарпатського облмуздрамтеатру на хабарі.

14 квітня до прокуратури надійшла інформація, згідно якої директор вимагав у військовослужбовця незаконну винагороду за оренду залу. Військовий хотів провести у театрі безкоштовний захід для учасників АТО за зібрані волонтерами кошти. Звернення до Закарпатського театру надіслала облрада. Спершу, до слова, військовий заплатив саму орендну плату. А вже поверх того директор просив спочатку 8 тисяч гривень, а після “торгування” зійшлися на 4 тисячах.

Врешті сьогодні на 2 тисячах директора облмуздрамтеатру і затримали у порядку ст. 208 ККУ. Його одразу ж забрали правоохоронці. Наразі керівник театру перебуває у міськвідділі. Військова прокуратура клопотатиме про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, але обиратиме його суд. Визначення розміру застави також можливе, - пише Вівсянка.

Директор Закарпатського облмуздтрамтеатру пояснював, що потребує ці гроші для оплати технічного персоналу у позаурочний час. При цьому він відмовлявся, щоб військовий особисто передав їх тому ж таки персоналу. Відповідно чоловік поскаржився до військової прокуратури.

Що цікаво, директор свою вину заперечує і каже що мав внести ці кошти у касу на певні цілі. Разом з тим жодних договорів, окрім оренди, військовослужбовець не підписував.

Нагадаємо, останнім драмтеатр очолював Василь Марюхнич.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp