Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Великоберезнянщині п’яний водій збив поліцейського та прикордонника

23 квітня 2016 р., 13:54

Стан поліцейського - важкий

Сьогодні, 23 квітня, близько 1-ої години ночі в селі Кострино автомобіль марки ВАЗ-2108 збив двох пішоходів. Зупинятись водій не став...

Під колеса автівки потрапили 25-річний поліцейський та 22-річний прикордонник-контрактник. Прикордонник відбувся переломами, а от у правоохоронця – важка черепно-мозкова травма, перелом основи черепа, він перебуває в реанімації.

Завдяки швидким діям слідчо-оперативної групи, водія-втікача затримали ще вночі. Ним виявився 24-річний житель с.Стужиця Великоберезнянського району. Експертиза засвідчила в нього середню ступінь алкогольного сп’яніння. П’яним був і пасажир «вісімки».

Під час затримання п’яний водій та два його пасажири погрожували фізичною розправою поліцейським, які прибули на місце пригоди: нецензурно лаялися й «звільняли» їх з роботи… Тож тепер, окрім створення ДТП, вони ще й можуть понести відповідальність за опір правоохоронцям.

Обставини нічної автопригоди на Березнянщині встановлює слідство. За життя травмованого поліцейського борються лікарі.

Як повідомили у Відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області, міру запобіжного заходу винуватцю трагічної аварії визначатиме суд.







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp