Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як на Закарпатті "водолазів" ловили (ВІДЕО)

5 травня 2016 р., 12:23

Порушення з рук не зійшло.

На Закарпатті, в рамках проведення спеціальної операції по протидії переміщенню контрабандних товарів через кордон, прикордонники Мукачівського загону виявили двох порушників з понад 2 тисячами пачок сигарет.

Невідомі, яких правоохоронці затримали за 10 метрів від держрубежу, були у гідрокостюмах та мали при собі 5 пакунків тютюнових виробів. «Водолази» документів прикордонникам не надали та назвалися громадянами України. Товар вони планували переправити водним каналом Ботар, по якому проходить кордон.

Затриманих та пакунки з 2 тисячами 300 пачок сигарет марки «Compliment» було доставлено у підрозділ. На порушників складено протоколи про вчинене ними адміністративне правопорушення. Оцінку їхнім діям буде визначати суд.

Крім того на Буковині прикордонники відділу «Селятин» та мобільної прикордонної застави «Чернівці» під час патрулювання виявили за кілометр від кордону «безгоспний» сховок із 1450 пачками тютюнових виробів. Зараз перевіряється даний напрямок щодо можливих інших тайників з тютюном. Сигарети планується передати до ДФС.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp