Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці стануть свідками концерту «Вечірнє сонце»

11 травня 2016 р., 10:54

Вже у п’ятницю.

Серія акустичних концертів BRUTTO почалася з блискавичного солд-ауту. Квитки на концерт у Києві були продані за 54 хвилини після того, як стартувала онлайн-продаж. Наступні концерти цієї серії пройдуть: 12 травня у Львові, 13 травня в Ужгороді, 14 травня в Самборі, 15 травня в Трускавці.

24 і 25 квітня в Аtmasfera 360 (Київський планетарій) відбулися перші акустичні концерти Сергія Міхалка і Ко з програмою «Вечірнє сонце». Концерти пройшли у форматі творчого вечора: прозвучали пісні BRUTTO і Ляпісів в акустичному виконанні, вірші і розповіді.

Натхненні успіхом пісні, BRUTTO підготували особливу акустичну програму в форматі творчого вечора з Міхалком і Ко - «Вечірнє сонце».

Такі зустрічі дозволять створити особливу атмосферу, яка неможлива на великих концертах, уможливить тісне спілкування фанатів групи зі своїми кумирами. Вони для тих, хто хоче не тільки побачити і почути, але й відчути або навіть стати співучасником ...

Виступи з акустичною програмою «Вечірнє сонце» пройдуть в таких містах:

12 травня - Львів

13 травня - Ужгород

14 травня - Самбір

15 травня - Трускавець

19 травня - Чорноморськ

20 травня - Одеса

3 червня - Дніпропетровськ



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp