Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородцю продати «Маузер» завадили міліціонери

22 травня 2014 р., 12:00

Чоловік поплатиться свободою за цю спробу.

Чоловік намагався реалізувати ужгородцю за 800 гривень нарізну гвинтівку «Маузер», однак його планам перешкодили правоохоронці. Днями до ужгородських міліціонерів надійшла інформація про те, що один з місцевих жителів шукає клієнта для продажу зброї. Продавцем виявився 28-річний чоловік, який раніше був неодноразово судимий за крадіжки та за злочини у сфері обігу наркотичних засобів. 

Ця інформація оперативниками карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції була взята в розробку і успішно реалізована. 

Зловмисника зловили «на гарячому», коли він продавав нарізну гвинтівку марки «Маузер». За нею він отримав визначену ним суму грошей – 800 гривень. Побачивши правоохоронців, почав тікати. Однак міліціонери діяли чітко за планом і вмить оточили втікача. Гвинтівку було вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Правопорушника затримано і поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

 Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років. Розслідування триває. 
Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp