Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали юнаків зі зброєю та наркотиками (ФОТО)

19 березня 2014 р., 11:25

Маючи відповідну оперативну інформацію, оперативники відділу кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу виявили двох молодиків, які можуть мати при собі наркотики.

Молоді чоловіки, один з яких мукачівець, а інший житель районного центру, сиділи в автомобілі. З собою мали телескопічний металевий кийок та чотири шприци із запаяними кінцями, три з яких були заповнені білою порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін. 

Хлопці не змогли пояснити правоохоронцям, звідки у них заборонені речі. Та слідство з’ясує, звідкіля в них наркотики і для чого вони їм були потрібні: для себе чи для збуту. Зазначений факт зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. 

Слідчим відкрито кримінальне провадження за двома статтями, а саме за ст.309 «Незаконне зберігання наркотичних засобів» та ч.2 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю» Кримінального кодексу України. Вилучені шприци та телескопічна палиця направлені до експертного центру при УМВС для проведення дослідження. Триває досудове розслідування.
 Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp