Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві та Берегові обікрали автомобілі

28 травня 2016 р., 11:57

Загальна сума збитків - 15 тисяч гривень

У Мукачеві, на вулиці Готвальда, з машини «Opel Zafira», припаркованої у дворі будинку, зловмисники вкрали автомагнітолу, мобільний телефон, гаманець з банківськими картками та інші особисті речі. Власник машини повідомив правоохоронцям, що невідомі проникли в авто, скориставшись тим, що двері були незачинені. Сума збитку оцінена більш як в 4 тисячі гривень.

Аналогічна ситуація трапилася в Берегові на вулиці Суворова. З незачиненого автомобіля «Mazda 6» злодії викрали портмоне з мобільним телефоном, гроші, водійське посвідчення, реєстраційні талони на авто та паспорт громадянина України. Сума збитку становить 11 тисяч гривень, повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Закарпатській області.

В обох випадках власники лишили незакриті авто без нагляду. І хоча був день, зловмисники встигли скористалися з такої нагоди. Поліція Закарпаття наголошує, що водіям, які навіть на найменший термін залишають автомобіль, заради безпеки необхідно зачинити двері авто та щільного закрити вікна.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp