Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті співробітники СБУ відвідали вихованців підшефних дитячих закладів (Фото)

1 червня 2016 р., 17:28

Приїхали з подарунками

Традиційно в Міжнародний день захисту дітей співробітники СБУ в Закарпатській області відвідали вихованців підшефних закладів – Обласний центр соціально-психологічної реабілітації та Батьовський дитячий притулок.

П’ять років тому колектив Управління СБ України в Закарпатській області вийшов з ініціативою взяти шефство над цими закладами. Відтоді допомога надається систематично, повідомляє прес-група УСБУ в Закарпатській області.

1 червня представники УСБУ мали ще один приємний привід завітати до малечі не з порожніми руками. Новий одяг, взуття, канцелярське приладдя, іграшки, спортінвентар – усе, що необхідне будь-якій дитині.

Малеча теж порадувала гостей концертною програмою, до якої сумлінно готувалися заздалегідь.

Головне, аби вихованці відчували підтримку та увагу. Відтак у майбутньому вони зможуть віднайти свій життєвий шлях, стати достойними громадянами України. Бо чужих дітей не буває, ­ – переконані співробітники Управління СБУ.









Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp