Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники знайомляться з новітними технологіями (Фото)

10 червня 2016 р., 11:17

Розібратись допомагають польські колеги

Ділове партнерство й дружні стосунки склалися між закарпатськими рятувальниками та польськими колегами вже давно. Прикладом такої співпраці може стати візит делегації від оперативно-рятувальної служби Закарпаття до міста Кельце Польської Республіки.

Наша делегація разом з іншими поважними гостями міжнародної спільноти взяла участь у проведенні ХІ Міжнародної виставки пожежної та рятувальної техніки. Упродовж 9-11 червня у виставковому центрі «TargiKielce» учасники заходу мають можливість ознайомитися з найновітнішими технологіями, обладнанням, технікою для роботи пожежно-рятувальних підрозділів. Усього на виставці представлено понад 200 експонатів, що розмістилися на площі понад 7,5 тис. кв.м.

{g}

Цей візит закарпатських рятувальників до Польщі – наступний логічний етап розвитку транскордонного співробітництва. Такі зустрічі є дієвими для подальшої міжнародної співпраці та обміну досвідом роботи у частині організації рятувальної служби та протипожежного захисту населених пунктів.

Також наші рятувальники мають чудову нагоду ознайомитися з визначними місцями м. Кельце - столицею Свентокшиського воєводства. У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp