Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Подробиці жахливого нічного вбивства полісмена

17 червня 2016 р., 12:00

Як все було

Кажуть, на полюванні були екс-полісмен на пенсії та діючий депутат райради і нинішній коп. За інформацією з правоохоронних органів, які були власне на місці подій, усе сталося близько 1 години ночі 

17 червня в Ужанського національного природного парку, - пише Mukachevo.net. За попередньою версією, 2 чоловіка, один екс-полісмен, на пенсії, та наразі депутат райради разом з діючим полісменом пішли на нічне полювання у заороненій для цього зоні. Попередні освідчення підтверджують, що обоє були тверезі. 

Читайте також: Від кулі браконьєра на Закарпатті загинув полісмен


Обоє були оснащені приборами для нічного полювання, включно з приборами нічного бачення та тепловізорами. Однак, за попередньою інформацією, один з чоловіків почав рухатися не за узгодженою траекторією, або ж чоловіки непорозумілися: за свідченнями чоловіка, який і застрелив товариша, останній мав рухатися управо, але почав рухатися прямо із стартової точки. У певний момент екс-полісмен і депутат зробив 2 постріли з карабіна, думаючи, що цілить у здобич. Попередньо, жертві поцілили прямо в голову.
Як інформують джерела Mukachevo.net, полісменів та швидку на місце інциденту викликав сам же винуватець. Порушено справу за фактом вбивства з необережності.


Нагадаємо, що згідно з офіційною інформацією вбитим є Михайлом Січкою, 45 років, майор поліції, начальник сектору по контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Тим, хто стріляв, - Іван Псяйка, 39 років, депутат Великоберезнянської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка, колишній працівник Великоберезнянського райвідлілу міліції, майор на пенсії.

У своєму офіційному повідомленні поліція уточнила, що полювання, на якому було вбито полісмена, здійснювалося фактично на самісінькому українсько-польському кордоні.

На фото - вбитий Михайло Січка.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp