Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Психологи закарпатської поліції вчились допомагати бійцям АТО

23 червня 2016 р., 15:05

Наших захисників потрібно повертати до життя

Психологи управління кадрового забезпечення ГУНП в Закарпатській області взяли участь у тренінгових заняттях і тепер зможуть надавати потрібну консультативну допомогу з соціально-психологічної реадаптації колишніх учасників бойових дій відповідно до вимог часу.

Навчання проводилося в Рівному з 1 по 3 червня 2016 року з ініціативи Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України. В результаті психологи ГУНП в Закарпатській області здобули теоретичні знання щодо роботи з учасниками АТО. Учасники тренінгу ознайомилися з міжнародним досвідом роботи з ветеранами, навчилися прийомам психічної саморегуляції, нейролінгвістичного програмування у роботі з учасниками АТО.

Крім цього, під час навчання кращі викладачі поділилися досвідом індивідуального та групового консультування, запобігання посттравматичним стресовим станам. Найголовнішим завданням навчання було освоєння всіх аспектів повернення учасників АТО у систему соціальних зв’язків та відносин, мирного життя.

Згідно з інформацією Міністерства охорони здоров’я України, на даний час під нагляд психологів та психіатрів узято 4462 особи, які потребують відповідної реабілітації.


Відділ комунікації за матеріалами управління кадрового забезпечення ГУНП в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp