Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тука: Силовики заробляють на контрабанді в АТО

30 червня 2016 р., 10:51

За словами заступника міністра, на контрабанді заробляють ті, хто контролює лінію розмежування.

Силовики заробляють на контрабанді на лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука в ефірі 5 каналу.

"Під час обмежень у торгівлі виникають з обох сторін певні структури: в основному, це структури, які повинні контролювати дотримання цього режиму блокади. Вони будують, відверто давайте говорити, злочинні зв'язки між собою і починають на цьому відверто заробляти гроші. В основному, це силовики різного роду", - сказав він.За словами Туки, на контрабанді заробляють ті, хто контролює лінію розмежування."Хто безпосередньо контролює лінію перетину, той і заробляє: це і військовослужбовці, це і представники прикордонної служби, СБУ та до недавніх пір представники МВС. Всі абсолютно, немає святих. Але це не означає, що навколо зрада і всі покидьки, абсолютно ні. На жаль, покидьки є в кожному великому колективі", - додав Тука.Заступник міністра зазначив, що чим довше дотримується блокада, тим сильнішими стають люди, які чинять опір.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp