Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Концерт заради життя відбувся в Ужгороді (ФОТО)

2 липня 2016 р., 20:01

Аби допомогти Євгенії Напуді

Врятувати життя.

 

Розкішні співи і запальні танці – заради порятунку життя. У четвер в Ужгороді на затишній терасі одного із закладів у центрі міста влаштували яскраву музичну вечірку – заради спасіння чудової молодої жінки.

Чи не весь Ужгород в останні тижні згуртувався для порятунку своєї творчої мешканки – бібліотекарки Євгенії Напуди. У дівчини, котра відома організацією цікавих акцій, і є волонтеркою, молодою мамою та просто красунею, виявили страшну хворобу. Дата операції, котру зроблять за кордоном, уже відома, й небайдужі городяни допомагають Жені як можуть.

Цього разу – музикою. Вечір для збору коштів на лікування за участі улюблених і самобутніх ужгородських гуртів, попри не надто веселий привід, став справжнім святом. Воно б точно сподобалося Євгенії і вона б танцювала у перших рядах – зазначали друзі-музиканти.

Участь у вечірці своїми музичними сетами взяли гітарист Родіон Sun Lion, гурт «Tequila Band» з авторськими піснями та каверами на світові рок-хіти. Затим на сцену вийшов Оркестр Радості «Ватага». У колективі – поповнення, яке надало команді цілком нового і дуже якісного звучання. Вокаліст Сашко Мерявчик цього разу був відсутнім, зате гостей радувала чарівна співачка. Ганнуся Шміляк, котра відома участю у «Голосі країни», продемонструвала чуттєвий і потужний вокал із джазовими нотками. Відтак Оркестр Радості порадував дуже якісним репертуаром і прекрасним настроєм!- пише Ужгород.ін.

І що ж тоді казати про любимчиків публіки – гурт із закарпатським характером «Триста8ісім»?! Вони просто запалили ужгородский вечір. Танцювали і стрибали навіть ті, хто цього не планував! У цей особливий вечір хлопці влаштували і прем’єру пісні, присвятивши її, звісно, Євгенії. Усі спільно побажали їй якнайшвидшого одужування і, як сказав лідер гурту Павло Генов, «Віримо - наступний концерт організовує Женя!».

Під час музичного вечору у скриньки зібрали 13 тисяч 139 гривень, які якнайшвидше надійдуть на рахунок Жені, бо складна операція – вже скоро.

Глядачі ж не проти, аби таке дійство повторилося – наприклад, просто на одній із центральних площі чи набережних Ужгорода. Також організатори дякують кафе-клубу «Олів’є» та компанії «Solist» за допомогу у влаштуванні концерту. Звісно, друзі сподіваються, що наступний яскравий музичний вечір організує сама Євгенія Напуда.

До слова, у соціальній мережі facebook, де створено сторінку «Врятувати Женю», триває благодійний інтернет-аукціон, де можна придбати цікаві книги і гарні подарунки, допомігши молодій жінці одужати.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp