Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

МВФ вимагає від Києва підняти пенсійний вік

4 липня 2016 р., 16:25

Щоб отримати чергові порції кредиту, Україні доведеться прийняти більше непопулярних законів, заявив радник Гройсмана.

Виділення другої частини третього траншу МВФ пов'язане, серед іншого, з перспективою вирішення питання підвищення пенсійного віку в Україні, повідомив старший економічний радник прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Іван Міклош в інтерв'ю Сегодня.

Зазначимо, навесні влада двічі заявляла, що МВФ не вимагає підвищення пенсійного віку."Є деякі зобов'язання щодо пенсійної реформи, яка частково була прийнята, особливо в усуненні переваг для конкретних груп професій. Але не все було прийнято і виконано", - сказав він."Від виконання другої частини цих зобов'язань щодо пенсійної реформи протягом осені буде залежати отримання Україною другої частини траншу МВФ. Ми говоримо не тільки про це, але в попередніх умовах це (підвищення віку виходу на пенсію) також було", - пояснив радник Гройсмана.Він також повідомив, що для України цілком реально отримати частину траншу МВФ вже в липні.Раніше Міклош заявляв, що Україні, швидше за все, буде потрібно прийняти більше законів, щоб виконати вимоги МВФ для виділення всієї суми відкладеного ще з минулого року траншу в $1,7 млрд.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp