Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чоловік позбувся великих грошей на кордоні (ФОТО)

10 липня 2016 р., 10:42

Бо сигарети не провіз

Його зупинили.

 

Учора у міжнародному пункті пропуску «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні, прикордонники Чопського загону спільно з митниками стали на заваді незаконному переміщенню через кордон тютюнових виробів.

Відтак, наш співвітчизник, який слідував на виїзд з України вантажним автомобілем «DAF» мав на меті заробити. Щоправда, після прибуття на прикордонно-митний контроль, знервована поведінка водія викликала сумніви у правоохоронців. І як результат, було прийнято рішення про здійснення поглибленого огляду авто.

В результаті спільної перевірки, в ніші верхньої панелі автомобіля, прикордонники виявили тютюнові вироби вітчизняного виробництва торгівельної марки «LM» та «BOND» в загальній кількості 247 пачок.

Як підсумок, сигарети та вантажний автомобіль вилучено встановленим порядком. Загальна сума оцінки усього вилученого майна склала понад 480 тис. гривень.















Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp