Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті визначали найкращого начальника караулу (ФОТО)

18 липня 2016 р., 21:00

Серед рятувальників.

Долучилися до акції, що діє по всій країні.

 

Впродовж 12-15 липня в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області проходив обласний етап конкурсу «Кращий начальник караулу». За першість боролися майже пів сотні рятівників, з яких визначать двох переможців: «Кращий начальник караулу державної пожежно-рятувальної частини з охорони населених пунктів» та «Кращий молодий начальник караулу».
Метою щорічних змагань є удосконалення професійної майстерності й підвищення авторитету начальників караулу державних пожежно-рятувальних підрозділів.

Серед випробувань, які необхідно було пройти учасникам конкурсу, були як теоретичні питання так і практичні вправи. Учасники розв’язували тестові завдання на знання керівних документів з питань організації служби та спеціальної тактичної підготовки. Далі професійні вогнеборці демонстрували свою хорошу фізичну форму, виконуючи 5 нормативів зі спеціальної підготовки - пожежники одягають бойовий одяг і спорядження на швидкість, в’яжуть подвійну рятувальну петлю і одягають її на умовного потерпілого, закріпляють мотузку за конструкцію, переносять, підвішують штурмову драбину й піднімаються по ній на 4-й поверх навчальної вежі, а також піднімаються по встановленій висувній драбині у вікно третього поверху башти.
За наслідками проведених змагань визначатимуться переможці у кожній із цих номінацій, які в подальшому представлятимуть Закарпатську область у завершальному, Всеукраїнському етапі конкурсу.
Повідомили у ДСНС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp