Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хустський стадіон прийматиме міжнародні змагання

23 липня 2016 р., 13:45

Після реконструкції

Передумов було кілька… Ще наприкінці травня на Закарпаття у рамках робочого візиту завітав голова бюджетного комітету Верховної Ради України, президент Федерації футболу України Андрій Павелко та інші депутати. Як один з інвестиційних проектів краю оцінювали й хустський стадіон «Карпати». Тоді докладно обговорили реконструкцію останнього з метою проведення в майбутньому там місцевих, республіканських, а також міжнародних змагань, навчально-підготовчих та реабілітаційних зборів. У цілому така ініціатива обійдеться в 38 243 218 грн., повідомляє Obolok.

Уже в березні до міста над Тисою приїхав Міністр молоді і спорту Андрій Жданов, котрий тоді зазначив, що Міністерство сприятиме розвитку проекту, який потрібен не тільки Закарпаттю, а й Україні загалом, адже тут улаштовуватимуть міжнародні змагання. А візит одного із заступників Мінспорту ознаменував уже конкретніші кроки; реконструкцію розпочнуть уже за кілька днів.

Насамперед планують замінити огорожу, яка буде зроблена у відповідності до євростандартів: прозора, металева, відкрита (на це держава вже виділила 1 млн 387 000 грн., а загалом перший етап відбудови обійдеться в 5 млн 400 000 грн).

Наступний етап складатиметься зі спорудження футбольного, гандбольного, тенісного, баскетбольного спортивних майданчиків тощо, бігових доріжок, що коштуватиме майже 34 млн грн. Крім того, працюватимуть над естетичним облаштуванням стадіону: зокрема, висадять дерева, зроблять усе за міжнародними стандартами.

Здійснено вагомі кроки, які будуть корисними не тільки для регіону, а й країни загалом. І сподіваємося, уже невдовзі в Хусті триватимуть усеукраїнські та міжнародні змагання.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp