Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Волині викрили великий канал контрабанди (Фото, Відео)

25 липня 2016 р., 14:58

300 ящиків цигарок та 3 тонни спирту

Державна прикордонна служба України продовжує активно реалізовувати комплекс заходів, які направлені на недопущення протиправної діяльності на державному кордоні та в прикордонних районах. Заходи впроваджуються у тісній взаємодії із іншими правоохоронними органами, що дозволяє оперативно протидіяти злочинним проявам.

Черговим позитивним результатом спільної роботи стала серія затримань та викриття низки місць накопичення контрафактної продукції на Волині, повідомляє Державна прикордонна служба України.

Співробітники оперативно-розшукових підрозділів Державної прикордонної служби України протягом тривалого часу відпрацьовували інформацію про механізми реалізації злочинних схем на кордоні та в прикордонних контрольованих районах в межах Волинської області. У результаті проведеної довготривалої та копіткої роботи оперативні співробітники ініціювали створення міжвідомчої групи та розпочали спільні активні дії з метою ліквідації злочинних каналів.

Вже у рамках реалізації кримінального провадження за ст.ст. 199, 204 Кримінального кодексу України у спільних міжвідомчих заходах приймають участь більше 50 співробітників Луцького та Львівського прикордонних загонів, мобільних прикордонних підрозділів, управління Служби безпеки України у Волинській області та прокуратури Волинської області.

Сьогодні зранку правоохоронці, відповідно до ухвал суду, розпочали обшуки на декількох десятках приватних адрес у містах Володимир-Волинський та Ковель для виявлення місць накопичення підакцизних товарів, які в подальшому мали незаконного переміщуватися через державний кордон України.

Наразі в частині перевірених помешканнях уже виявлено та вилучено близько 300 ящиків контрафактних тютюнових виробів та 3 тонни спирту.

{g}

Процесуальні заходи та слідчі дії тривають. За результатами яких буде повідомлено додатково.

Зазначимо, що Держприкордонслужба і надалі продовжуватиме ліквідовувати канали діяльності злочинних угруповань та вживати весь необхідний спектр заходів у взаємодії з іншими правоохоронними органами.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp