Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Розпочато кримінальне провадження проти мукачівця, який просив милостиню з дитиною-інвалідом

4 серпня 2016 р., 18:53

Напередодні мати отримала чималу допомогу на лікування дитини

Дитину забрали у важкому стані.

За фактом використання мешканцем Мукачівського району 5-річної дитини-інваліда для заняття жебрацтвом, СВ Мукачівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області внесено відомості до ЄРДР та розпочате досудове розслідування за ч. 2 ст.150-1 КК України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Сьогодні, 4 серпня, чоловіка з нерухомою дитиною на руках побачили перехожі мешканці міста Мукачева, які й викликали правоохоронців. Як попередньо встановлено, чоловік є не рідним батьком дитини, а співмешкає з її матір’ю. Нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, а дитину-інваліда, яка має вроджені розумові вади та вади серця, використовує як засіб отримання прибутку. Наразі, дитина після огляду лікарем в обласній дитячій лікарні була залишена на стаціонарне лікування.

Закарпатець використовував хвору дитину задля наживи (Фото)

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюватиме слідчим відділом Мукачівського ВП ГУНП в Закарпатській області зп процесуального керівництва Мукачівської місцевої прокуратури.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp