Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатські рятувальники до свята готуються (ФОТО)

13 серпня 2016 р., 10:41

Займаються гідрантами

Напередодні Дня незалежності.

Перед святкуванням 25-річниці Дня незалежності України рятувальники ДСНС переймаються станом протипожежного водопостачання в містах та районах Закарпатської області та посилюють контроль за станом пожежної та техногенної безпеки об’єктів.

Так, 11 серпня, ужгородські рятувальники здійснили перевірку та випробування справності наземних та підземних вуличних пожежних гідрантів.

Особлива увага приділялася місцям та об’єктам, що будуть задіяні у проведенні святкових та урочистих заходів. Всі гідранти перевірялися на водовіддачу, перевірка здійснювалася шляхом пуску води. Як відомо, забезпечення достатньою кількістю вогнегасних речовин шляхом безперебійної їх подачі є запорукою успішного гасіння пожеж та мінімізації їх наслідків. Через несправні пожежні гідранти та нестачу джерел протипожежного водопостачання велика кількість пожеж ліквідовується із залученням значної кількості пожежної техніки та організації підвозу води. Тому, під час виникнення пожеж завдаються великі матеріальні збитки.


Разом з тим впродовж 23-25 серпня підрозділи оперативно-рятувальної служби переходять на посилений варіант несення служби. Окрім підрозділів постійної дислокації в Управлінні ДСНС України створюються мобільні оперативні групи. Також перевіряється готовність зведених загонів рятувальної служби до оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації та події. Здійсюються заходи щодо забезпечення пожежної і техногенної безпеки об’єктів, які будуть задіяні до святкування 25-річниці незалежності України.


Як вважають в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області, основною метою проведення даних заходів є попередження різного роду надзвичайних ситуацій та оперативне реагування на їх виникнення.








У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp