Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Данилич "виставився" в ОДА

20 серпня 2016 р., 11:00

Побачити мистецтво можуть всі охочі

У фойє Закарпатської ОДА відкрилася експозиція творів заслуженого художника України Тараса Данилича. Митець представив зо два десятка своїх картин, написані за останні п’ять років. Полотна привезли зі столиці, з Будинку художника, де Тарас Данилич експонував свої твори донині. Виставку в обласній адміністрації приурочили Дню незалежності України.

 

--Тарас Данилич – справжній художник з народу. Лише він не має поки про це офіційного документу. Тому Закарпатська ОДА подала в Адміністрацію Президента клопотання про присвоєння митцю почесного звання «Народний художник України», - повідомив під час відкриття виставки керівник краю Геннадій Москаль.
Тарас Данилич має свій особистий стиль, не схожий на інших, що дуже важливо у мистецтві, - зазначили колеги, вітаючи художника з відкриттям виставки. Завдяки активності в творчості та своєрідності, його роботи відомі не лише за межами області, але й за кордоном.
Експозиція картин Тараса Данилича триватиме в атріумі Закарпатської ОДА до кінця вересня, де її можуть оглянути всі охочі
Прес-служба ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp