Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники нагадують закарпатцям про безпеку

20 серпня 2016 р., 12:20

Аби не трапилося біди

Проводять бесіди.

З метою попередження виникнення пожеж, запобігання загибелі та травмування на них людей, а також для ознайомлення населення з основами пожежної безпеки рятувальники ДСНС постійно проводять просвітницько-профілактичні заходи. Одним з них є Акція "Запобігти. Врятувати. Допомогти", покликанням якої є роз’яснення питань безпеки життєдіяльності та популяризація професії пожежного-рятувальника.

Основною родзинкою проведення відповідного заходу є те, що він зазвичай проводиться під час масових заходів: свят, фестивалів, різного роду урочистостей тощо. От і сьогодні, 20 серпня, в селі Велика Добронь Ужгородського району, під час святкових заходів з нагоди місцевого відзначення дня сім’ї, рятувальники роз’яснювали громадянам основні вимоги та правила пожежної безпеки.

Охочі мали можливість ознайомитися з тактико-технічними характеристиками пожежного автомобіля та бойового спорядження вогнеборців, які розповіли у яких випадках використовується те чи інше обладнання. Окрім того, бійці ДСНС надали вичерпні рекомендації як користуватися первинним засобом пожежегасіння – вогнегасником. Після цього найсміливіші могли спробувати його у дії для ліквідації умовного загорання.

Особливу увагу рятувальники звертали на актуальній проблемі сьогодення – загораннях сухої рослинності та стерні на полях. Всім присутнім розповіли, яких правил необхідно дотримуватися, щоб подібних пожеж не виникало та як діяти та куди звертатися по допомогу у разі, якщо біда все ж таки сталася.

У підсумку захід пройшов весело, цікаво та з користю





У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp