Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У селі на Мукачівщині батько замахнувся на життя рідної доньки

30 серпня 2016 р., 10:52

Жінка в лікарні

Від вірної смерті її врятував брат.

Сьогодні близько пів першої ночі в поліцію надійшло повідомлення про стрільбу на Мукачівщині, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області. Житель с.Копинівці повідомив про те, що його батько поранив із мисливської рушниці свою доньку. Заявник також сказав, що його сестра жива і перебуває в лікарні, а зброю він забрав.

На місце події прибула група швидкого реагування Мукачівської районної поліції.

Як з’ясувалося, лиха накоїв 66-річний житель с.Копинівці Мукачівського району. Хильнувши зайвого (експертиза засвідчила в його крові 1,67 проміле алкоголю), батько під час сімейної сварки схопив свою мисливську рушницю «ІЖ-12» (зброя офіційно зареєстрована) і двічі вистрелив у свою 32-річну доньку, яка стояла на подвірї. Жінка отримала вогнепальне поранення грудної клітки та руки.

Не знати, чи не стріляв би п’яний чоловік ще, та рушницю від нього забрав син. Він же викликав «швидку» й поліцію. Жінку прооперовано, її стан стабільний. С

тосовно батька-вбивці поліція розпочала кримінальне провадження. Злочин кваліфікується як замах на вбивство. Вирішується питання про затримання зловмисника в порядку ст.208 КПК.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp