Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець жорстоко вбив свого сина (ФОТО)

8 серпня 2014 р., 19:18

Сімейна сварка підштовхнула чоловіка до жахливого вчинку.

Під час сімейної сварки 52-річний чоловік смертельно поранив свого 27-річного сина. Обидва чоловіки зловживали спиртним і ніде не працювали.

Повідомлення про виявлення чоловіка з ножовим пораненням надійшло від фельдшера з с.Чабин Мукачівського району. Потерпілий помер у сусідів, до яких втік після сварки з батьком.

На місце події одразу виїхали правоохоронці міськвідділу міліції разом із його керівником Віталієм Шимоняком, з Ужгорода прибув заступник начальника УМВС області Василь Русин.

Як з`ясували правоохоронці, вся ця сім`я - син, батько й мати зловживають спиртними напоями. Вже тривалий час ніхто ніде не працює, перебивались тимчасовими підробітками. Заробляли на хліб та горілку, аби не померти з голоду. Із пояснень сусідів, у помешканні, де проживала родина, вже два роки немає навіть електрики – відрізали за борги.

Середущий 27-річний син, який мешкав з батьками, мав норовливий характер. Коли випивав, то піднімав руку і на батька, і на матір, що й викликало сімейну трагедію.

Цього разу, після розпиття спиртного, між батьком і сином виникла чергова побутова сварка. Один одного почали штовхати та бити кулаками. Як пояснила мати, вона не хотіла дивитись на з`ясування стосунків між найближчими їй людьми, тому вибігла з хати. Через деякий час, коли жінка повернулась до будинку, то побачила, що її син, тримаючись за живіт, побіг до сусідів.
Односельці і викликали сільського фельдшера. Однак медик зафіксував уже смерть чоловіка.

Слідчий Мукачівського міськвідділу міліції відомості про дану подію вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Триває досудове розслідування.




Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp