Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Працівник мукачівської прокуратури вчинив ДТП

11 вересня 2016 р., 11:49

Обласний прокурор призначив службове розслідування

Дорожньо-транспортна пригода трапилась вночі 10 вересня в Мукачеві за участі працівника місцевої прокуратури.

Наразі прокурором області призначено службове розслідування вказаного факту.

Одночасно працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області за вказаними матеріалами внесено відомості до ЕРДР за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) та розпочато досудове розслідування, - повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Відтак, працівника прокуратури, який наразі перебуває у відпустці, було доставлено до Мукачівської ЦРЛ з діагнозом забій головного мозку та ЗЧМТ.






гість 11.09.2016 20:55 IP: 19.34.226.91
Треба такого "блюстителя порядку" негайно звільнити з органів прокуратури та ще й зробити запис у трудовій книжці, що падла звільнений за компроментацію органів, щоб більш ніколи в них не мав наміру поновлюватися. Оце ж буде покарання для алкоголіка-прокурора. Чорт би забрав таких державних мужів і в першу чергу чиновників правоохоронних органів, котрі не сприяють покращенню транспортної дисципліни, а навпаки становлять загрозу для інших учасників дорожнього руху та ще й у нетверезому стані. Відносно батька, який втрутиться захищати сина-п'яницю, теж треба позбавити його обіймати керівні посади. При такому підході буде порядок в державі, бо закон повинен бути один для всіх і діяти для всіх одинаково, хто б це не був і яку б посаду не обіймав. Чи не так?
позорище 11.09.2016 20:53 IP: 19.34.226.91
Сором і ганьба, має бути показовий суд над прокурором наркоманом і пяницею!!! Мати лікарка Любка (Богут) Лупяк все житя має ювелірний бізнес, батько Ярослав Лупяк колись був завроддомом, тепер головний лікар ЦРЛ, допомагає знищувати в своїй особі медиуцину вмісті із балогами і кривоокою мандзичкою із Перечина. Синочек в свій час мав проблеми із наркотою у Харкові, розповсюджував студентам в юракадемії наркоту, і мав уже тоді проблеми із законом, старий Лупяк відмазав сина мажора, щоб не відрахували із юракадемії студента мажора. довчили купили диплом прокуроського факультета, зробили синочка алкаша як батька і матері, прокурорм щоб людей калічив! під суд мажора і вон з прокуратури навіки,най іде у ЦУМ золото материноє продавати. такі отприски пустять по світу усьо що зароблено нечесним путьом!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp