Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Житель Мукачівщини напідпитку вчинив ДТП (Фото)

4 листопада 2016 р., 20:05

Правоохоронці розслідують справу

32-річний житель Мукачівського району, перебуваючи в станіалкогольного сп’яніння, сів за кермо і поїхав з трьома друзями на дискотеку. Дорогою не впорався з керуванням, і його «Пежо» злетіло в кювет. Травмувалися троє пасажирів. За даним фактом поліція проводить розслідування.



Вчора, 3 листопада, близько 23-ї години до Мукачівської поліції надійшлоповідомлення про те, що неподалік с.Ракошино сталася ДТП з потерпілими. На місце події прибула слідчо-оперативна група та група швидкогореагування.

Працівники поліції встановили, що автомобіль марки “Пежо”, за кермом якогоперебував 32-річний житель Мукачівського району, рухався в напрямкум.Ужгорода. Водій з трьома друзями їхав на дискотеку, при цьому всі четверо перебували в стані алкогольного сп’яніння. До того ж, водій не мавводійського посвідчення.

За селом Ракошино водій не впорався з керуванням і «Пежо» злетіло з дороги в кювет. Внаслідок ДТП троє пасажирів віком 18-25 років отримали тілесніушкодження та були госпіталізовані до Мукачівської районної лікарні. Сам водій серйозних травм не отримав.

Як засвідчила експертиза, водій та пасажири перебували в станіалкогольного сп’яніння. У крові водія виявили 0,98 проміле алкоголю.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожньогоруху). Окрім цього, на водія складено адмінпротокол за керуваннятранспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Автомобіль поміщено на спецмайданчик поліції. Триває досудове розслідування.

{g}
Відділ комунікації поліції у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp