Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нетверезий прокурор Мукачева напав на поліцейських (Відео)

12 вересня 2016 р., 17:21

І намагався втекти

Вночі ,10 вересня, в м.Мукачеві, патрулюючи містом, близько опівночі на вул.І.Зріні патрульний наряд побачив автомобіль «Форд Фієста» білого кольору. Іномарка була припаркована на пішохідному переході. 26-річний водій «Форда», працівник прокуратури м.Мукачева, перебував за кермом.

Поліцейські зупинилися, аби попередити водія про відповідальність за таке порушення. Проте водій «Форда» несподівано рушив з місця й почав тікати. Його стали переслідувати. На вимогу зупинитися водій не реагував, збільшуючи швидкість. Закінчилося все тим, що на перехресті вулиць Берегівської та Шевченка «Форд» заїхав на бордюр та зніс металеву огорожу магазину.

Патрульні підбігли до водія. Від того чувся різкий запах алкоголю. Поводився молодий чоловік неадекватно. Жодних документів на право керування він не мав. Пропонував «вирішити ситуацію» на місці.

Коли патрульні запропонували водію пройти тест на визначення стану алкогольного сп’яніння, той спершу ніби погодився й почав прямувати до своєї машини. Та за кілька секунд кинувся тікати від полісменів.

Коли троє патрульних його наздогнали, той став чинити опір: одного патрульного вдарив в обличчя, іншого вхопив за руку. Вгамували 26-річного водія лише кайданки.

Але й на цьому все не закінчилося. Затриманому раптом стало зле, й він почав вимагати викликати «швидку».

Коли затриманого доставили в Мукачівську ЦРЛ, лікарі розпорядилися терміново покласти його в реанімацію, але відмовилися пояснити патрульним такі свої дії. При цьому сам водій, за твердженням патрульних, просто в лікарні вживав якусь невідому речовину, виймаючи її зі згортків фольги.

Освідчити водія на стан алкогольного сп’яніння патрульним так і не вдалося. Не останню роль в цьому зіграла й незрозуміла поведінка самих лікарів. Однак згодом усе стало зрозуміло. 26-річний водій «Форда» виявився працівником Мукачівської прокуратури, а його батько є одним із керівників Мукачівської лікарні.

Усі троє поліцейських, які затримували прокурора, звернулися за меддопомогою в лікарню в Ужгороді. В одного – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, ушкодження чола. В другого – синяки на передпліччі. В третього – забійні садна ноги та ліктя. Один із полісменів залишений на лікування в Ужгородській ЦМКЛ.

За фактом нічного інциденту з прокурором розпочато слідство за двома кримінальними провадженнями: ст.286 ч.1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) та ст.345 ч.2 Кримінального кодексу України (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень).

Відреагувала на інцидент і прокуратура області. Обидва кримінальні провадження об’єднані в одне, розслідує його слідчий відділ обласної прокуратури. Призначено службову перевірку й стосовно працівників Мукачівської лікарні.

Про подальшу долю цієї резонансної справи - поліція повідомлятиме додатково.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp