Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Троє невідомих в камуфляжі та масках напали на прокурора Хуста

14 липня 2014 р., 12:38

Накинули мотузку на шию та погрожували пістолетом.

В суботу, 12 липня, о 02.55 год. по допомогу до тячівських правоохоронців звернулася мешканка с. Тячівка. Жінка повідомила, що 12.07. 2014 близько 02.20 год. троє невідомих їй осіб нанесли тілесні ушкодження її брату - гр. Немеш, прокурору Хустської міжрайонної прокуратури, мешканцю м. Тячів. Про це повідомляє Тячів.

Виїздом на місце події зі слів потерпілого встановлено, що він на своєму авто марки «ДЕО ЛАНОС» заїхав на подвір’я до своєї сестри, після чого зачинив ворота, і вийшов на дорогу біля будинку, де до нього підійшли 3 невідомих осіб чоловічої статі в масках, один з яких накинув мотузку йому на шию, інший тримав предмет, схожий на пістолет, а третій тримав в руках біту. Чоловіки почали вимагати гроші, ключі від будинку та автомобіля, після чого нанесли потерпілому декілька ударів по різним частинам тіла, заволоділи ключами від його будинку та авто, і втекли. В подальшому потерпілим вищевказані ключі були знайдені у калюжі на дорозі.

Наразі міліція з'ясовує усі подробиці нападу, і розшукує злочинців. 

Їх прикмети: двоє на зріст 160-170 см, середньої тілобудови, третій - зріст 160 см, спортивної тілобудови. Усі були одягнені в темний камуфляжний одяг.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp