Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юнака, який заявив про напад водія ужгородської маршрутки, відправили на експертизу

23 вересня 2016 р., 18:26

Працівники Ужгородського відділу поліції надали направлення на судову медичну експертизу 15-річному юнаку для встановлення тяжкості отриманих ушкоджень під час сутички з водієм маршрутного таксі.

До правоохоронців звернувся ужгородець, який повідомив, що його племінника душив водій маршрутки № 22. Чоловік в своєму зверненні повідомив, що його 15-річний племінник сів у маршрутку на вулиці Достоєвського та заплатив за проїзд 50-гривневою купюрою. Водій, давши хлопцеві решту, обрахувався на 20 гривень в свою користь. За словами заявника, у відповідь на зауваження юнака водій відреагував грубо. На кінцевій зупинці після словесної перепалки чоловік схопив за шию свого пасажира.

В поліції вже надали направлення на судову медичну експертизу для встановлення тяжкості отриманих ушкоджень, проводиться перевірка даного факту. В діях водія вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 125 ККУ, тобто умисне легке тілесне ушкодження, Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp