Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники працюють наl тим, аби холоди минули безпечно (ФОТО)

13 жовтня 2016 р., 17:22

Проводять бесіди

Аби уникнути біди.

З приходом холодів та початком опалювального сезону співробітники оперативно-рятувальної служби Закарпаття із особливою увагою ставляться до питань дотримання громадянами правил пожежної безпеки у побуті. В першу чергу це стосується житлового сектора, де, за статистикою, трапляється найбільша кількість пожеж.

Тож, з метою роз’яснення основних правил пожежної безпеки в осінньо-зимовий період, а саме під час використання пічного опалення та електрообігрівальних приладів, рятувальники Закарпатської області проводять актвну профілактичну роботу. Сьогодні, 13 жовтня працівники Берегівського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області спільно з представниками правоохоронних органів, депутатським корпусом та активом села здійснили пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектора Мужіївської сільської ради Берегівського району.

Фахівці ДСНС навідались до домівок місцевих мешканців та провели з ними профілактичні бесіди. Також, провели роз’яснювальну роботу серед дітей Мужіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Зараз, напередодні опалювального сезону, рятувальники розповідали про безпеку під час експлуатації пічного опалення та правильність користування із обігрівальними та іншими побутовими приладами.
Також, співробітники ДСНС здійснювали огляд стану пожежної безпеки у помешканнях громадян, одночасно звертаючи увагу власників на стан та влаштування пічного опалення у помешканнях. Мешканці села ставились до цих порад із розумінням та обіцяли зробити все необхідне, для того щоб осінньо-зимовий період пройшов безпечно. Для наочної пропаганди рятувальники вручали громадянам інформаційні листівки з правилами безпечного поводження у побуті та на вулиці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp