Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Три літри коньяку та 15 тисяч гривень викрали з кафе в Ужгороді

2 листопада 2016 р., 10:15

Злодія вже затримали правоохоронці

Співробітники Ужгородського відділу поліції спіймали чоловіка, який проник у зачинений кафетерій та викрав 15 тисяч гривень та 3 літри коньяку.



Вчора, 1 листопада, до працівників поліції звернулася працівниця одного зкафетеріїв обласного центру Закарпаття та повідомила, що в період з 4 до 7 години ранку з їх торгового закладу зникли гроші та спиртне. Суму завданогозбитку оцінили у 27 тисяч гривень.

Працівники кримінальної поліції встановили, що останнім відвідувачем в кафе вночі, перед пограбуванням, був 36-річний ужгородець. Чоловік залишився у дворі торгового закладу після закриття разом зі своїм другом. Оскількивласники кафе забули зачинити одне з вікон, доступ до приміщення буввільним.

Правоохоронці оперативно зупинили автомобіль чоловіка, який міг бути причетним до крадіжки. В багажнику його автівки було знайдено крадений коньяк.

Підозрюваний у вчиненні злочину уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Зараз вирішується питання про обрання щодонього міри запобіжного заходу за крадіжку.

Відділ комунікації поліції Закарпатскої області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp