Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В ужгородському кафе чоловік погрожував офіціантці пістолетом

15 вересня 2016 р., 19:43

39-річний відвідувач бару, аби не платити за випите, витягнув пістолет і приставив його до живота офіціантці. Хулігану загрожує позбавлення волі строком до семи років.

Вчора близько 23-ї години до ужгородських правоохоронців надійшло повідомлення про погрозу зброєю в кафе на Набережній Незалежності. На місце події прибула слідчо-оперативна група та наряд патрульних.

Як з’ясувалося, 39-річний відвідувач бару, житель Ужгородського району, відмовився розраховуватись за випите. Дівчина-офіціант зробила зауваження невгамовному клієнту, на яке той відреагував агресивно – дістав з-за пояса пістолет та притулив його до живота офіціантки...

На щастя, правоохоронці прибули вчасно й ніхто не постраждав. Пістолет із 6 набоями (зброя травматична) вилучено й направлено на експертизу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами). Проводиться досудове розслідування, інформував Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp