Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До прикордонників приїхали у гості школярі з Києва

2 листопада 2016 р., 10:55

На День відкритих дверей

Учора, прикордонники Чопського загону організували день відкритих дверей для школярів, які приїхали у гості до «зелених беретів» із міста Київ.

Так, в рамках проекту «Україна починається з Кордону», з метою патріотичного виховання молоді, до Закарпатських охоронців державого рубежу навідалоь близько 80 дітлахів. Школярі – учасники програми Народного художнього ансамблю танцю «Вербиченька» та Зразкового художнього колективу ансамблю народного та естрадного танцю «Любавушка» організували для прикордонників справжнє свято. Дітки танцювали українські народні танці, розповідали вірші, а на завершення подарували прикордонникам чудові подарунки, які власноруч підготували.

В свою чергу, аби віддячити школярам, охоронці кордону ознайомили молоде покоління із зброєю, автомобільною технікою, приладами спостереження та нічного бачення. Прикордонники також продемонстрували свої вміння зупиняти автомобіль зі злочинцями, а чотирилапі друзі потішили малечу вмінням виявляти зброю, боєприпаси та наркотики.

Наприкінці відвідин прикордонники розповіли дітлахам цікаві історії зі служби та пригостили смачним чаєм та солодощами.


Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp