Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівські рятувальники отримали допомогу з Угорщини (ФОТО)

19 листопада 2016 р., 12:23

Нещодавно

Приймали допомогу.

 

17 листопада тячівські рятувальники приймали в себе гостей із подарунками. До районного відділу ДСНС завітали колеги-благодійники з угорського міста-побратима Ясберень. Вони привезли спорядження вогнеборцям міста Тячів. Усього рятувальники отримали 13 комплектів бойового одягу. Їх розподілять між бійцями 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. Також іноземці ознайомилися із технікою та спорядженням, яке знаходиться на озброєнні місцевого підрозділу.

За словами угорських гостей, їхня співпраця з тячівськими вогнеборцями триватиме й надалі. Про це свідчить спільна угода про партнерські стосунки та співпрацю між ДПРЧ-8 м. Тячів та благодійним фондом громадського сприяння пожежникам м. Ясберень. Її задекларували начальник 8-ї державної пожежно-рятувальної частини майор служби цивільного захисту Олександр Гайдош та голова правління фонду полковник цивільної служби Тібор Фівзер.

Рятувальники щиро подякували іноземцям за розуміння проблем пожежно-рятувального підрозділу в забезпеченні та необхідності оновлення захисного одягу, який допомагатиме їм у щоденній роботі, а саме: для гасіння пожеж і ліквідації наслідків різноманітних надзвичайних подій.









У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp