Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині зібрали 75 мільйонів єдиного внеску

13 червня 2014 р., 16:30

Така сума назбиралась з початку року.

Протягом січня-травня 2014 року суб’єкти господарювання, які перебувають на обліку в Державній податковій інспекції у Тячівському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, сплатили 75 млн. 300 тис. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

У травні цього року платники перерахували 15,6 млн. грн. ЄСВ.

«Платникам ЄСВ до вподоби переваги електронного звітування, – каже заступник начальника ДПІ у Тячівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області Євгеній Сима, – про це свідчить кількість осіб, що подають звіти електронкою. За останні місяці вона склала 91% усіх платників ЄСВ».

Нагадаємо, що єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до законодавчо визначених пропорцій та перераховується на рахунки відповідних фондів.
За матеріалами ДПІ у Тячівському районіГоловного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp