Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

44 мільйони - вклад Свалявського району

13 червня 2014 р., 20:47

На обліку Свалявської ОДПІ знаходяться 1726 платників єдиного соціального внеску. Протягом січня-травня 2014 року ними сплачено 44 млн. 491 тис. грн. ЄСВ.

Якщо порівняти надходження з єдиного соціального внеску між січнем та травнем поточного року, то спостерігається динаміка зростання – з 8 млн. 357 тис. грн. до 9 млн. 59 тис. грн.

Одним з резервів надходжень єдиного внеску є добровільна участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування. Так, фахівцями інспекції з початку року укладено 59 договір з фізичними особами.

«Працівниками податкової інспекції вживаються заходи для створення зручних умов для платників податків, зокрема у справлянні єдиного соціального внеску, адже від надходження цього платежу залежить своєчасна виплата пенсій та інших соціальних допомог громадянам», – зазначив заступник начальника Свалявської ОДПІ Василь Розман.
За матеріалами Свалявської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp